torstai 2. heinäkuuta 2009

Gotland Runt menossa... ohi on...

Update 5.7. klo 22.30:
En tiedä oliko ennätyshidas, mutta tuollaiset 1 1/2 vuorokautta "normaalia" pidempi. Foxy keskeytti aikatauluongelmien takia. Ison ORCi:n voitti Datacom, Lexus toisena. BC:n sisarveneet LYS:ssä sijoilla 5 ja 9. Hieno suoritus seurakaveri Two Fastilla (Swan 45 SD): IRC:ssä sijalla 4; edellä vain IRC:hen varta vasten suunniteltuja ja optimoituja veneitä (King 40 ja 2xLandmark 43).
---------------------
Update 3.7. 23.00:
Tulisikohan ennätyshidas Runtti? Meikäläinen oli joskus kauan sitten 1 1/2 vuorokautta Gotska Sandön pohjoispuolella pläkässä ja Ruotsin radiossa kerrottiin että palkintojenjako siirretään vuorokaudella eteenpäin. Nyt tuokaan ei taida riittää. Nyt kerrotaan mm. miten merivettä voi hätätilanteessa tehdä juotavaksi...
Hoburg kierretty ja Foxy sijalla 16. Lexus noussut hienosti kakkoseksi, aina hyvin purjehtivan Datacomin perään. LYS:ssä FF36:set sijoilla 5 ja 8.
--------------------
Update 2.7. 22.30:
Keli edelleen kevyttä, mutta sentään Fårö kierretty ja Foxy Lady noussut yhden sijan. Finn Flyer 36:illa menee toistaiseksi hyvin; Sjöman noussut sijalle 2 ja Manix2 heti perässä 3:na. IRC:ssä parhaana suomalaisena Arcona 370 Saaga, sijalla 7.
---------------------
Itämeren suurin avomeripurjehdus tapahtuma taas menossa. Kevyttä keliä ja vauhdit sen mukaisia. Meikäläisen piti aluperin osallistua IMX 40 Foxy Ladylla, mutta täällä sitä odotellaan maissa oman veneen moottorin vaihtoa...

Foxy Lady ensimmäisellä kääntömerkillä (Angöring) sijalla 17, ruotsalaisen sisar- IMX 40:sen johtaessa. Isossa LYS:ssä kisaa kaksi Blue Café:een FF 36 sisarta, joista Sjömanin Sjömanyachting.se on neljäntenä ja vasta veteen saatu Manix2 sijalla 16. Mutta paljon ehtii vielä tapahtua.

Ei kommentteja: