keskiviikko 11. elokuuta 2010

Westhouse Cup keskiviikkokisa

(ei ollut kisassa, mutta eikö olekin söpö...)
Keskiviikkokisat saimme taas käyntiin osaltamme. Kippari oli tosin vetämässä Kopun tiistiksen uudella FinnFlyer 34:lla edellispäivänä, mutta siitä ei sen enempää. Paitsi että hyvin kulki...

Linjalla kohtuuhyvin veneitä. Slöörilähtö, joka aina kinkkinen, nyt vielä lisämausteena luun etu ja puuskittainen tuuli. Eli yläpoijulle pitää päästä. Ihan OK, paitsi että tungosta tuli ja olimme liian ylhäällä. Sen verran saatiin lopussa hidastettua että päästiin eturivin taakse ja piruetit saatiin vältettyä.

Siitä vaan slöörille. Pieni ongelma kuitenkin kun luun veneet hitaampia ja fellaamaan ei pääse kun Imx 38 Hilja leessä. No, siinä körötellään. Minnamari (Antilla 36) tulee leestä hienosti kisaan mukaan.

Kiertomerkillä päästään kiertämään kärkeen ja tiukka eron kasvattaminen alkaa. Jengimme tekee eleettömästi hienoa työtä joka manööverissä ja vene tuntuu kulkevan hyvin (pohjakin pesty). Proffa kertoo että VMG prosentit ovat koko ajan sadan tienoilla, joten eiköhän OK? Maalissa sitten todetaan että sarjan eka piikkipaikan menetys tulee Minnamarille. Onneksi olkoon; voititte hienon porukan .

Ei kommentteja: