lauantai 18. syyskuuta 2010

Audi Med Cup Sardiniassa

Kuva: A.Sanchez/Audi MedCup
Ihan niinkuin mekin täällä, TP 52:setkin lopettavat kohta kautensa välimerellä. Race Village Cagliarissa on avattu, ja maanantain harjoituslähdön jälkeen tiistaina alkaa viimeinen osakilpailu. Noista lähdöistä on aivan mahdottoman hienoa live-kuvaa mukaanlukien hieno "Virtual eye". Jos tiistaina noin kello 14.00 Suomen aikaan on töissä tylsää niin sinne vaan. Lähdöistä on kyllä myös koostenauhoitukset. Ihan hyvää kuivaharjoittelua seurata miten homma toimii pro-miehistöillä. Ja jos tuota spinnunlaskua ihmettelee, niin kavereilla on alasvetonapanuora väärinpäin välityksellä sisällä ja spinnu kiertää läpi veneen; lähes 300 m2 tulee alas neljässä sekunnissa! Jos BC:ssä tekisi päälaipioon reijän, poistaisi takahytin oven ja vetäisi spinnusukan vessan kautta niin....

Emirates Team New Zealand uusii todennäköisen varmasti viimevuotisen voittonsa, mutta heidän takanaan on tiukkaa. Odotellessa voi käydä vaikka Audi MedCupin sivuilla pällistelemässä.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Laita sinäkin kuusinkertainen takaperoinen talja veneeseen sisään josta naru helkkarin isolle vinssille niin ei tarvi venettä rikkoa sen takia että saa palleron alas neljässä sekunnissa.