sunnuntai 26. syyskuuta 2010

Audi MedCup 2010 päätökseen


Kuvat: Ian Roman/Audi MedCup
Mistral lyhensi Sardinian kisaa, mutta voittajaksi vakuuttavasti Matador. Kokonaisvoitto kuitenkin Emirates Team New Zealandille. Kakkosena kokonaiskisassa Quantum Racing, joka muuten ilmoitti että heille tulee ensi kesäksi uusi vene. No, vene onkin jo kolme vuotta vanha ja toinen kansi menossa... Artemiksella ei paras viikonloppu, mutta koko sarjassa kuitenkin viides. Tulokset täällä:
Toisena kisapäivänä kallista dramatiikkaa (alempi kuva) kun Audi A1 keihästi Bribonin kyljen hajalle stybis/pabis fellaustilanteessa. Pinnassa Audissa Jochen Schumann, joka muuten oli Tea Ekengrenin kuiskaajana Swan 45 MM:ssä!
Rannassa mielenkiintoisia kommentteja kun ainakin Quantumin Terry Hutchinson kertoi että monella pro-sailorilla on nyt kova paikka päättää lähteäkö täydeksi oppipojaksi seuraavaan America´s Cup:iin joka käydään siipimastoisilla 72 jalan kateilla. Oraclella on valtava tekninen etumatka ja lähinnä vain Ranskasta löytyy tämän lajin osaajia. Team Blue Cafè ainakin jättää väliin ja keskittyy kotimaan avomeripurjehdukseen.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kannattaa katsoa Youtubesta miten upeasti Team NZ:n TP52 plaanaa!
Tuollaiseen kun joskus pääsis mukaan;-)

http://www.youtube.com/watch?v=_ImfzS5PXGE&feature=player_embedded