lauantai 20. marraskuuta 2010

AMP:n kauden päätösjuhla

Liki 80 purjehtijaa päätti juhlallisesti kauden Blue Peterissä. Tunnelma alusta asti välitön ja puheensorina oli jatkuvaa. Itse kun on enimmäkseen purjehtinut jollilla niin kilpakumppanien kanssa riitti sosiaalista/trimmi/väline yms. jorinaa aina rannalla ennen ja jälkeen kisaamisen. Näillä veneillä kone käyntiin ja jokainen häviää omaan kotisatamaansa.  Nyt otettiin takamatkaa kiinni hienolla tavalla.

Esa Machin Swan 45 tarinan ja kunnon illallisen jälkeen kohokohtana palkintojen jako. NJK jakaa edelleen noita superhienoja laseja Hanko-Sandhamn kisasta. Voi kun muutkin ymmärtäisivät vaihtaa nuo muovipytyt johonkin muuhun....

Mutta ProSailor ymmärtää meitä: rankingista (sekä LYS että ORCi) tulee hienoa, tarpeellista ja arvokasta tavaraa ja lahjakorttia. Hyvä nähdä että yhteistyö toimii siten että Prosailor näkee tämän kannattavaksi ja panostaa.

Ja pisteenä i:n päällä: Chateau Offshore - viini, joka menee parhaille miehistöille, oli tänä vuonna "Blue Café".  Sisilialainen täyteläinen ja sopivilla tanniineilla varustettu. Saattaa tosin muutamien ORCi-1 miehistöjen suussa saada hieman kitkerän jälkimaun mutta muille sopii varmasti. Tämän rajoitetun erän tarjosi North Sails ja FinnYachts.

Ja kun kausi on ollut menestyksekäs niin lopuksi: Blue Café:n pianisti "joka ei koskaan voita mitään" voitti ProSailorin erikoispalkinnon: lähes tonnin edestä laukkua, saapasta ja takkia...

Ei kommentteja: