perjantai 7. tammikuuta 2011

Go West !

Maanantaina jää sitten tuo lumenluonti pariksi viikoksi. Lento Miamiin ja Fort Lauderdale:ssa keskiviikkoon asti. Tiistai on trimmi- ja treenipäivä, keskiviikkona sitten tuollainen vuorokauden mittainen 160 mailin syöttökisa Key Westiin. 48 venettä mukana ja suurin on Hong Kongilainen radikaali Farr 80 "Beau Geste". Ajamme kisan IRC:ssä ja suomen kielellä;) Kisan sivut löytyy täältä:
Vene on siis Grand Soleil 37 "Kalevala II". PBO-riki on vaihdettu rodiksi (mittaluvun takia) ja muutamia uusia purjeita on mukana. Itse Key West Race week:in ekat lähdöt ovat maanantaina joten aikaa pitäisi jäädä pienelle treenillekin. KWRW:ssä on kaikkiaan 135 venettä, suurin osa Melgesejä. Viikolle tulee lisävahvistuksia ja ajamme viikon PHRF1:ssä ja englanniksi. Regatan sivut löytyy täältä: Stay tuned, koetetaan lähetellä päivityksiä.

1 kommentti:

Petri kirjoitti...

Hieno reissu tulossa varmasti, kävin tuollapäin kesällä ja varsin mukavan näköistä seutua oli ja t-paita-purjehdus on aina t-paitapurjehdusta Suomen normaalioloihin verrattuna (viime kesä poikkeuksena).

Ainakin itselleni avautui viime talven Friscon "kilpapurjehduskeikan" yhteydessä että samanlaisia suhareita ulkomaillakin painaa vaikka voivatkin treenata vuoden ympäri, sääntötuntemus on joko yhtä huonoa kuin paikoin Suomessa tai sitten yhtä häikäilemätöntä (lue paaralla päin ja katsotaan tekeekö toinen mitään).

Toisaalta kannattaa tietenkin varautua siihen, että kaikki maksaa ihan sikana (olut jahtiklubbenin baarissa noin esimerkkinä), mutta eikös perinteisesti kippari maksa kaikki maksut tuolla päin :)

PS. kannattaa toki varoa suolaisen veden alligaattoreita jos sattuu tippumaan veteen rantojen lähettyvillä.