torstai 26. toukokuuta 2011

Westhouse Cup jatkuu...

Olipahan kylmää. Ja yli 20:n knotsin tuuli ei kyllä ole kovin yleistä toukokuisena iltana...Pitkä rata Melkille ja Rysäkarin ympäri. Keulaan heavy ykkönen (virhe #1) kun tuuli kuitenkin moinaa. Ei muuten moinannut.
Startti aikomus ottaa poijulta, mutta ruuhka alkoi muodostua sen verran kovaksi että kahden minuutin kohdalla päätetään lähteä leelipulta (eli reimarilta). Ei muuten lähdetty. Blux sai blokattua approachimme ja jäimme keskelle täydelliseen sumppuun. No, spinnu ylös ja kun ympärillä ei noussut (oli sen verran  kova tuuli ja sivusta) niin pääsimme nopeasti vapaisiin. Yksi kunnon broachi mutta sitten vene hanskassa. Hiljastakin hallitusti leestä ohi puoliplaanissa; vauhti flätti vedessä tasaisesti 10+ solmua. Spinnu alas; lyhyt strekki ja spinnu uudestaan ylös ja Melkin länsipuolta ulos. Nyt oli muutamalla muullakin spinnut ylhäällä, Bluxilla tosin genaakkeri. Melkin poijulla puolen tunnin ajon jälkeen kellotamme eron Hiljaan; 1:30 eli olemme edellä.
Kryssillä Rysäkarille tuuli 20-24 solmua ja liikaa purjetta keulassa. Joudumme twistaamaan genoan ja ison ja höjdit katosivat. Rysäkarille tullessamme toteamme Hiljan vetäneen tämän stintin tasan yhtä kovaa. Slööri genoalla Rönnkobbenille ja sieltä spinnulenssiä sisään. Lopuksi strekki maaliin. Eroa Hiljaan lopulta saatiin sen verran (2:40) että riitti voittoon.  Että sillai; ensi viikolla jatkuu. Täydelliset tulokset täällä:

1 kommentti: