torstai 2. kesäkuuta 2011

Westhouse Cup jatkuu...

Takaisin venehaaveiluista ja merelle. Kaksi vakiobändistä poissa ja yksi uusi (toki hyvä) sisäänajossa, joten manööverit vähän hakusessa. Nyt otetaan lähtö väkisin yläpoijulta ja sinänsä nappiin, mutta tietysti totaaliseen reikään. HIlja menee alta kärkeen. Spinnuslöörin puolivälissa Hiljalta lähtee ilmeisesti luun spinnuskuutti ja saadaan kaverit kuitattua.

Kääntö kryssille; edessä Heavy ykkönen (enkö mää saa näitä purjeita ikinä valittua oikein...). Tuuli tilttaa ja Hilja menee valitettavan tutulla tavalla ylemmäs ja kovempaa. Ja ohi. Tää on näitten fokkaveneiden kirous kun tuuli menee pläkän puolelle. Varsinkin kun keulassa on Heavy. Tuuli tilttaa kokonaan ja tulee uusintalähtö. Tietysti Hilja päällä ja menee menojaan. Toisaalta myös takana olevat jäävät seisomaan. Spinnulla takaisin; Hiljan numero just näkyy. But it ain't over 'till the fat lady sings...

Takaisin tullessa tiltti samassa paikassa. Hilja jää siihen meitä odottelemaan. Kierrämme vauhdilla sivulle. Mutta viivytämme jiippiä ehkä 30 metriä liikaa. Ajamme suoraan tilttiin, jossa jiippaaminen tuskaa spinnun ollessa silmillä. Hilja jiippaa ja saa uuden tuulen ensin. Sinne menivät. Kiinni ei saada ja lopulta HIljan voittaessa olemme toisena. Täydelliset tulokset täällä:

2 kommenttia:

Petri kirjoitti...

Teidän trackinne kisasta löytyy btw. sitten täältä:
http://www.h-vene.net/h-vene/gpsar2/load_applet.php?id=136

Toki tietenkin tuo olisi paljon informatiivisempi jos useampi vene tallentaisi trackit mutta...

Kimmo L kirjoitti...

Joopa, me saatiin uusi, kova bändin jäsen Iku joka ton tallentaa. Eli homma etenee....