torstai 9. kesäkuuta 2011

Westhouse Cup jatkuu...

On se vaan kumma että nyt jo monena viikkona on tuullut kunnolla ja sitten viikonlopun kisaamiseen moinaa kunnolla. Ja ensi viikonloppuna VSSR...

Tuuli idästä 12-18 solmua ja normaalisti Heavy 1:sen keli mutta kokeilimme miten menee kovan kelin fokalla (on 5 neliötä pienempi ja erittäin litteä). Reilu leelipun (siis reimarin) etu. Saamme paaran startin leelipulta ja pääsemme krossaamaan koko fleetin. Ja sitten menoksi. Pitkä, ja pitkäveteinen kryssi Melkin pohjoispuolelle. Vene kulkee hyvin; tasaisessa vedessä ainakin tuo hieman pieni ja litteä keula toimi. Ja takaisin spinnulla. Keula kyselee staysailin perään että olisi  edes jotain tekemistä. Hiljennetään nopeasti ja käsketään vaikka ottamaan aurinkoa.

Lopussa sen verran tsemppiä että päästään Haraldin ohi ja ekana maaliin! Voitto kotiin. Täydelliset tulokset ja ranking-tilanne löytyy täältä:

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Harmittavasti maalisuora oli niin pitkä että pääsitte ohi kalkkiviivoilla. Onneksi tasoitetut ajat olivat oikeassa järjestyksessä :)

- Harald

Kimmo L kirjoitti...

Noissa pienen ja ison luokan tasoituksissa pitää olla jotain epistä; me kun oltiin niin hemmetin hyviä jopa ilman staysailia ;-)

Anonyymi kirjoitti...

Teillä taisi olla lenssispinnu ylhäällä, se tiukka spinnuslööri ei kyllä vakuuttanut? Yleensä vedätte mielestäni kyllä tiukatkin kulmat ongelmitta.

- Harald

Kimmo L kirjoitti...

Meillä oli kyllä heavy-spinnu ylhäällä, joten ei se siitä johdu. Meillä on jostain syystä ollut aika paljon vaikeuksia tuollaisella tiukalla ja kovalla slöörillä. Vene ei tunnu kantavan purjeita kunnolla mutta emme ole saaneet selville mikä mättää. Tosin olimme nyt vajaalla miehistöllä ja tuolla osuudella vain yksi hengasi ja hänkin oli meidän keula. Neuvoja otetaan vastaan.