torstai 16. kesäkuuta 2011

Westhouse Cup jatkuu...

Ja eikun taas merelle. Kevätkauden viimeinen Westhouse Cup vuorossa. Tuuli kaakon ja etelän  puolelta jonka pitäisi kääntyä lounaaseen. Ja ilmeisesti tiltin kanssa.... Lautakunta liputtaa ykkösradan, eli pisin mahdollinen Melkille ja Rysäkarin kiertäen. Päästäänköhän ennen puoltayötä maaliin.

Pientä katoa linjalla, joten tilaa on. Yläpoijun etu ja saamme kohtuu startin, pitäen pääkilpakumppanin Bluxin samalla kontrollissa. Eka legi lähes täysi kryssi ja aloitamme raon kuromisen. Melkille tultaessa muut ovat jääneet, mutta First 36.7 Nea Nora on tullut hyvin ja on tasoituksissa tasan. Kryssi Rysäkarille 8-12 knotsin tuulessa (onneksi) menee aluksi hyvin tuulen kääntyessä lounaaseen päin. Mutta loppu menee pieleen kun tuuli shiftaa vähäksi aikaa takaisin. Kiertoon tullessa Nea Nora on vetänyt tämän stintin yhtä nopeasti ja olemme tasoituksissa jäljessä.

Spinnu saadaan ylös vasta vähän ennen Rönnkobbenia. Haukilahden selällä vielä meitä koetellaan. Aluksi pääsemme yhden legin kryssillä maaliin, mutta puolivälissä kääntyy 30 astetta vastaan ja tilttaa. Joudumme tekemään useamman vendan ja niistä melkein kaikki juuri väärään shiftiin. Linkutamme maaliin ja perässä Nea Nora tulee todella hienosti pahimmat shiftit ja tiltit välttäen. Lopulta olemme tasoituksissa kolmas. Täydelliset tulokset ja ranking-tilanne löytyy täältä:

Vuorossa nyt seuraavan parin viikon aikana purjetestausta ja heloituksen pikkuvirittelyä. Ja loman jälkeen sitten BOW Tallinnassa.

Ei kommentteja: