keskiviikko 10. elokuuta 2011

Westhouse Cup jatkuu...

Ja ei muuta kuin merelle taas. Hienosti veneitä isossa(kin) luokassa ja vanha kunnon vastustaja Hiljakin mukana. Slööristartti kolmosradalle ja me saamme tällä kertaa sen tilastollisesti todennäköisen umpisurkean startin eli olemme linjan yli tokavikana ja täysin ilman vauhtia. Hilja starttaa itselleen tyypillisen hyvin ja ampaisee kärkeen. Ei muuta kuin alabanaanilla yrittämään hitaimpien ohi.

Onnistuukin kohtalaisesti, kryssille käännössä edellä vain Hilja, Melges 24 (tervetuloa mukaan) ja Blux. Uusi fokka ei edelleenkään toimi priimana mutta päästään sentään Bluxin ja Meglun ohi. Seuraavana slööri Lauttasaaren selälle jossa jiippi kohden Saunaseuraa. Pääsemme pikkuhiljaa Hiljan iholle ja saame härnättyä hieman.

Kääntö kryssille jossa heti stybis/pabis jälkitilanteessa Hiljalta epäonnistuu meidän pitoon ottaminen ja pääsemme ohi. Vaikka ovat hyviä ystäviä, panemme heidät kuitenkin tiukkaan pitoon vuorostamme. Meille myöskin kelpo keli eli heavy ykkösellä suht. pitkä kryssi. Lopulta saamme kurottua eroa 2 min 28 sekunttia Hiljaan joka riittää heihin mutta ei voittoon. Merinna vie lopulta potin lähes minuutin erolla. Täydelliset tulokset ja Cupin tilanne löytyy täältä:

Ei kommentteja: