torstai 18. elokuuta 2011

Westhouse Cup jatkuu...

Ja vuorossa pienet harkat ennen HTR:ää. Vierailevana tähtenä Tapsa (GS 37 Kalevala II), piti antaa hänelle takaisin Key Westin hieno kokemus...

Keli startissa ihan nollassa; olemme OK linjalla pabiksella ja spinnu ylhäällä paukun tulessa, mutta ei se vene kulje mihinkään. Pikkuhiljaa saamme kiulun liikkeelle, mutta Hilja karkaa leestä. Tiukka slööri, mutta kun TWS on 2-3 solmua niin  vaikea saada venettä laukkaan.

Reimarilta jiippi, tiukka stybiksellä joka pian kääntyy kryssiksi. Hilja mennyt menojaan ja takana tulevat jääneet pahasti. Lautakunta viheltää pelin poikki; lyhentää radan ja päästää meidät tuskasta. Juuri kun alkaa tuulemaan... Lopulta vähän epäselvyyttä tuloksissa, mutta nyt näyttäisi että olimme kakkosia. Täydelliset tulokset ja tilanne löytyy täältä:

3 kommenttia:

Petri kirjoitti...

Toki pitää kommentoida sitä että viimeinen vene oli lyhennetyssä maalissa 19.50 ja isolla luokalla oli siitä matkaa vielä väh 2/3 jäljellä. Ison luokan kärjestä vaan yleensä ei ole tuntumaa häntäpäähän ja sikäli yleensä suurimmat valitukset lyhyistä ratavalinnoista yms. aina tulevat samalta suunnalta (en nyt viittaa sinun viestiisi, vain yleisenä toteamuksena).

Tuloslaskennan ongelmat taas johtuivat ihan inhimillisestä virheestä, jonka taustalla tosin oli yksittäisen kilpailijan meille ilmoittamaton kikkailu spinnuvähennyksen kanssa.

Kimmo L kirjoitti...

Niin, en minä valita että rata lyhennettiin. Jos tuuli ei olisi herännyt niin me ainakin olisimme keskeyttäneet. Eikä lautakunta voi, sitten kun radan lyhennys on päätetty, perua jos yht'äkkiä alkaakin tuulemaan.

Ja ainahan virheitä voi tuloslaskennassa tapahtua. Nyt vaan rupesin jo viiltelemään ranteita kun ensin oltiin kuutonen, sitten viitonen ja veitsen pystyi laskemaan kun lopulta olimmekin kakkosia ;)

Petri kirjoitti...

Jos olisit laskenut veitsen jo siinä viitosen kohdalla ja katsonut purjehdusajat läpi ajatuksen kanssa olisit varmaan huomannut virheen jo silloin, ilmoittanut siitä ja tuloksetkin olisi saatu korjattua nopeammin :)
Nyt tuon järjestelmäfiban (ts. lähtöaika nollaantunut) huomaaminen tapahtui ihan tuurilla kun aloin itse katselemaan ison luokan tuloksia torstaina.

Pienen luokan osalta stasi-valvonta taas oli välitöntä ja siksi tuloksetkin (mm. puuttuva vene) saatiin kuntoon ripeästi.