keskiviikko 31. elokuuta 2011

Westhouse Cup jatkuu...

... ja vuorossa taas, hienon läskipurjehdusviikonlopun jälkeen, WHC... Vettä tullut taivaalta muutaman päivän, mutta rannalle tultaessa laantuu ja tuli itse asiassa oikein hieno ilta.

Mukana Northin Antti, katselemassa ja keskustelemassa ensi kesän purjetarpeita kipparin kanssa. Kun nimittäin tuo kevyen kelin vauhtiongelma ei tänä kesänä ratkennut...Hieman vajaalla merelle, eli kuudella vedetään tänään. Ratana taas tuo viitonen eli viime viikon toisinto (tosin nyt saadaan vedettyä koko kaksi kierrosta).

Nyt päätämme että sivutuulessa yritetään luun poijupaikkaa. Saamme luussa kyttäävän Bluxin peipattua ja leestä yrittävän Hiljan blokattua ja saamme  piikkipaikan. Vauhtia ei ihan tarpeeksi mutta muiden rimpuillessa keskenään olemme pian karussa spinnu vetäen tiukalla slöörillä. Ja sitten alkaa  tuo vähän puuduttava raon kasvatus.

Nyt löytyy se hemmetin punainen poiju heti. Vedämme kaksi kierrosta L-muotoista rataa kryssimättä kertaakaan. Bändi vetää manööverit vajaamiehitykselläkin rutiinilla. Ja maalissa ei tule paukkua. Mutta emme kyllä hemmetissä varastaneet (ainakin kolme metriä linjalta startissa). No, kun perässä tullut Hiljakaan ei saa paukkua niin ilmeisesti lautakunnalta on päivän sateissa ruuti kastunut liikaa.

Lopulta voitto kotiin, Hiljan ja Bluxin napatessa seuraavat sijat. Niin, ja erityismaininnan ansaitsee se että oltiin ennen Haraldia maalissa... Täydelliset tulokset ja tilanne löytyy tältä: 

Niin ja vielä... Northilta tulee ensi kesäksi ainakin uusi light-fokka ja iso. Muutakin juonitaan. Ja kyllä sitten kulkee.

2 kommenttia:

Petri kirjoitti...

Vähän tuossa laskeskelin että jos olettaa ettei viimeisessä kahdessa kilpailussa tule olemaan enempää veneitä kuin kauden "maksimissa" l. 15 jolloin voittajan pistesaalis on 10,33.

Jos Hilja voittaisi molemmat osakilpailut, se nousisi näin ollen maksimissaan 81.61 pisteeseen.

Mutta jos te jätätte taktisesti molemmat kisat väliin, maksimipistemäärä jäisi 10.22:een. Näin ollen Hilja voisi maksimissaan saada 81.39 pistettä < 81.53

Eli eiköhän teidän kannata vain jäädä kotiin seuraavasta ;)
Sehän olisi vain epävarmuuden merkki että lähdette vielä kisaamaan kun ranking-voiton voi näin helposti osoittaa matemaattisesti pitäväksi varsin suurella varmuusvälillä.

Kimmo L kirjoitti...

Aika hyvä yritys Petriltä. Ja meidän bändi tietää kyllä että sä olet vaan yhden meidän bändin jäsenen perässä jotta saisit lisää aikaa hänen kanssaan.

Tai joskus varmuuden että pysyy poissa...Jos me sulle luvataan että seuraavien kahden keskiviikon aikana hän on meidän kanssa klo 17.30-20.30 niin helpottaisiko? Ja sitten luvataan hänelle tupla annos otsalamppuja syksyn palkintojenjaosta...