torstai 13. lokakuuta 2011

Kesää muistellessa: Pentala Race 2011Pieni pätkä lähdöstä - ylämerkistä, vähän lenssiä - jokunen lenssimanööveri (jiippejä, stay-sail jne) - ja sitten kuuluisa merkinkierto harjoitus (n 6.20min kohdalla) jossa näkyy myös kuinka kauan meillä meni tilanteen korjaamiseksi ja video loppuu kun lähestymme oikeaa merkkiä.

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mitä pumpataan 0:57 kohdassa ?
JP

Kimmo L kirjoitti...

Hekkiä siinä pumpataan. Meillä on hydraulisylinteri perässä, mutta pumppu tuossa. Maksaa vähän enemmän mutta sieltä perästä on ihan mahdoton säätää kun tuota säätöä tarvitaan hemmetin useasti. Samanlainen toteutus kuin esim. Farr40:ssä. Paitsi että ne ovat laittaneet vielä sitloodan poikki sellaisen suksisauvan jotta voi pumppailla tulematta sisään....

Janne W kirjoitti...

Hemmetin hiljasta!? Meillä ainakin huudetaan, kiroillaan ja etsitään syyllisiä virheisiin.

Kimmo L kirjoitti...

Kyllä meilläkin tarinaa riittää. Esim. venda menee jotenkin niin että: "valmiina vendaan...valmis, venda lähtee...vauhti OK kamat sisään, ihanaa bändi ihanaa"

Janne W kirjoitti...

No johan! Esimerkki meidän spinnunnostosta: Jussi p****le puomin pitäs jo olla!! Kaijat löysälle, s***ana!! Mikä he****tti näistä on alakaija!!? Se on sama hemmetin reunimmainen kun viimeksikin!!!... Pitäs nostaa jo!!!... Tää hele...tin nostin on jossain kiinni!... voi vi***u, toinen jalus juoksee vapaana!!... keula hoi, puomia eteen!!!! puomia sivulle, kenen piti olla yläskuutissa!!!! (ja samalla vene kääntyy ja ison puomi alkaa tulla yli, kun ruorimies yrittää kurotella jalukseen)... vedä nyt sa****na!!!
Ja muistoksi jää yleensä huono sijoitus ja reikä spinnussa...

Kimmo L kirjoitti...

Meillä toi spinnunnosto menee jotenkin näin: "normaali nosto....puomi paikalleen, ylägaija, veneenmitta merkille...ylös..."topissa, auki", OK fellaan vähän, loistavaa bändi loistavaa"

Janne W kirjoitti...

Ja kehu nyt vielä, että ei tartte edes oluttölkkiä laskea kädestä...

Kimmo L kirjoitti...

Meillä bändin jäsenet juo YHDEN oluen ja senkin vasta kisan jälkeen. Mieti vähän....

Anonyymi kirjoitti...

Voi voi. Meillä se menee niin että ajan veneen merkkien ympäri, ja purjeet nousee ja laskee omaan tahtiin miehistön näkemyksen mukaan. Hyvin menee vielä.

Anonyymi kirjoitti...

Duh, harald kirjoitti edellisen