sunnuntai 27. marraskuuta 2011

...Ja mitähän siinä väsätään...


Ja mitähän rakennustelineitä tuohon BC:n kölin ympärille ollaan rakennettu? Mitä se bändi oikein aikoo....?

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Höh. Luulisi, että FF:n veistämö olisi osannut tehdä köliin kerrasta oikean profiilin. Sulla alkaa kohta selitykset loppumaan, jos ei vene vieläkään kulje :)

Kimmo L kirjoitti...

Tässä juuri yhden bändin jäsenen kanssa todettiin että "valitettavasti" köli oli millin tarkkuudella muodossaan. En tiedä näkyykö kunnolla tuosta alemmasta kuvasta, mutta milliä suurempaa heittoa ei ollut missään mallissa.

Nämä mallit on Seldénin pojat CNC:llä leikanneet ja kun ne kerran oli olemassa niin pitihän tuokin kivi kääntää.

Hemmetti, pitää keksiä jotain muuta...

jr kirjoitti...

Millin täyttö on aika haastava. Onnea yritykselle.

Kimmo L kirjoitti...

Me jätetään väliin. Keskitytään pohjan sileyteen. Ja kun noita valukölien epäsymmetrisyyksiä yms. on tullut aina välillä vastaan niin voin vaikka lyödä vetoa että meillä köli on keskimääräistä huomattavasti paremmin design-muodossaan. M.O.T.

Petri kirjoitti...

Niin, siis onhan se nyt selvää että jos vertaa tuota virhettä meidän FE:n epäsymmetrisyyteen niin eihän tuolla ole mitään väliä mutta entä sitten ne reaaliset kilpakumppanit? Miten tarkasti on virolaisten kölit muotoiltu, puhumattakaan ns. MM-voittajakandidaateista?

Joakim toki osaa sanoa paljonko tuolla millin työstövirheellä on edes vaikutusta, ei sitä ehkä promillen edun takia kannata nähdä vaivaa mutta entä jos etua on puoli prosenttia?

Anonyymi kirjoitti...

Jotenkin tuntuu, että jos meinaa pestä virolaiset ja muutkin MM-skaboissa, BOW:ssa jne niin kölistä ja pohjasta se puuttuva vauhti ei löydy?

Kimmo L kirjoitti...

Siis meillähän on lähes 30:nen kohdan työlista tuon pohjan duunaamisen lisäksi; sisältäen esim. aika paljon uusia purjeita. Osa on toki puhtaita veneen huoltohommia. MISTÄÄN yksittäisestä asiasta ei pärjääminen ole kiinni, mutta hieroa pitää. Lisäksi treenaamista on tarkoitus lisätä...

Ja nyt varmaan joku vääräleuka sanoo että ette te pärjää kuitenkaan. Ei ehkä mutta ainakin yritetään.

Anonyymi kirjoitti...

Paatti talvella kuntoon, heti vesille kun säät sallii. Keväällä paljon systemaattista treeniä. Vakiokisat alle ja Bowin kautta MM:iin. Paljon enempää ei enää näihin MM kisoihin ehdi tehdä.

Lista on yksinkertainen ja kuitenkin ah niin vaikeasti toteutettavissa, vaikki kaikki kisojen ja harjoitusten päivämäärät on jo oikeastaan sovittavissa kalenteriin.