maanantai 21. marraskuuta 2011

Romuralli VOR:ssa

Puman "Mar Mostro", joka oli yksi VOR:n ennakkosuosikkeja on juuri katkaissut mastonsa kolmesta kohtaa. Ilmeisen varoittamatta ja sitä pyytämättä... Harkitsevat näemmä mahdollisuutta vetäistä Tristan da Cunhalle eikä keskeyttää. Mutta eiköhän tuossa realismi astu kohta peliin. Nyt kun kanttikölit näyttäisivät kestävän niin mastot tulee alas. Tämä lienee hinta kun teknologiaa viedään eteenpäin? Tarkempaa uutista löytyy täältä:

2 kommenttia:

Tapsa S. kirjoitti...

American Cupin J-veneet 1930-luvulla olivat tunnettuja siita etta mastot tahtoi tulla alas--kolit kylla kesti! Probleemi oli Universaali Mittasaanto joka suosi suurta purjepinta-alaa. Oiskohan VO70 designissa samaa kuin J-veneissa ja pankkikriiseissa--riskien hallinta ontuu?

Anonyymi kirjoitti...

No näitä välinerikkoja sattuu... ...vaikka ajettaisiin panssarivaunuilla maapallon ympäri (vrt Clipper race) Ihan hyvä, että ne etsii ja kehittää näitä purjahdusvehkeitä kenellä rahaa riittää hakemaan kaupasta uusia osia. Kilpailu itsessään on kyllä ollut kuolettavan tylsä siitä asti kun frogit saatiin kiinni.

Taso on varmaan hirveän kova, mutta kun fleetti on näin pieni niin ei se oikein kiinosta.