perjantai 20. tammikuuta 2012

KWRW 4. kisapäivä

Lepopäivän jälkeen merelle. Luvassa kevyttä, joka päivän mittaan hiljalleen nousisi. Ilmoitettu kolme starttia jotka olisivat suht lyhyitä tässä kelissä. Eka startti putkeen, johdossa koko kierrokset ja  tasoituksissa kakkonen L'ourtagetin voittaessa. Meille kovat kilpakumppanit Tangent  ja Renegate kolaroi startissa ja molemmat saavat DSQ:n. Tangent selkeästi babiksella mutta tuomareitten kanta on että kun kolari tulee niin molemmat ovat väärässä.

Toiseen starttiin yritetään committee boat mutta ruuhka on liian kova. Tokasta rivistä babikselle, pian takaisin stybikselle ja jengi saadaan kiiinni ja lopulta kontrolliin.  Sijoitus tasoituksissa lopulta taas kakkonen.
Kolmanteen starttii yritetään pin endiä. Minuutin kohdalla selvää että pieleen meni; Max Powerin ottaessa kontrollin leestä. Jäädään pahasti fleetistä ja takaa-ajo alkaa. Lopulta
kärsivälllisen ajon ja eleettömien manöövereittein jälkeen maalissa jaettu neljäs. Kokonaistuloksissa nyt kolmantena, mutta vain piste Tangenttiin. Eli tiukkaa on....Tsemppiä huomiseen tilauksessa. Ja täällä tuloksia, tarinaa jne.


1 kommentti:

Kim kirjoitti...

Kannattaa katsoa kohta 4:40.

http://www.youtube.com/watch?v=wxa34Hrg8-E&feature=player_embedded