torstai 26. huhtikuuta 2012

Lämpenee, lämpenee...

Ja nyt näyttäisi että tällaista kalikkaa olisi myös tulossa MM-kisoihin... Blur.se:n sivuilta poimittuna Claus Landmark on tuomassa hiilikuituraaserin Farr 400 ensin ÅF Offshore Raceen ja perään Särkälle ORCi MM-kisoihin. Itse näin muutaman tuollaisen Key Westissä ja voin näin etukäteen jo todeta että vaimolle ei kannata näyttää...

5 kommenttia:

Petri kirjoitti...

Hmm, maltatko sä Kimmo nyt yhtään keskittyä ajamiseen MM-kisoissa jos vaan kuolaat Farrin perään aina kun se tulee lähelle ;)

Kimmo L kirjoitti...

Odottakaa vaan kun itse pääsette vierelle, toi kalikka on jo aika lähellä pornoa. Joku voisi sanoa että ruma kuin... Mutta ihan oikeesti, rohkea desing veto Farrin toimistolta.

Petri kirjoitti...

Sinänsä toki todettakoon kovempi uutinen on se että Farr40-Enfant Terrible on myös tulossa MM:iin. Eli kivenkova OD-tiimi on tulossa tasoituspurjehtimaan ja voittoaan puolustamaan, saas nähdä houkutteleeko se perässään muitakin koviksia.

Joakim kirjoitti...

Ketä vielä kaipaat? A-luokassa on jo viime vuoden 1, 2, 4 ja 7 sekä 2010 1, 2, 4, 5 ja 7 (1 ja 2 vaihtaneet toki venettä). Aika vakuuttava otos siis aiempia menestyjiä!

Petri kirjoitti...

Zennströmmin 52-Ran olisi mielenkiintoinen lisä ja noin pohjoismaisesta ulottuvuudesta Artemis racingin kalenteri on tyhjä MM:ien ajan :)
Toki siis kyse on vain mahdollisuuksista, mutta on selvää että mitä enemmän mukaan tulee edes puoli-ammattilaistiimejä, ammattilaisista puhumattakaan, niin sitä parempi noin oppimismahdollisuutena.

Ja toisaalta siis kun pää on avattu OD-veneille niin on muitakin vaihtoehtoja kai olemassa Euroopan alueella kun Medcuppiakaan ei ajeta jne. Ehkä sitä voisi jopa toivoa ettei Helsinkiä nähtäisi niinkään periferiana vaan mielenkiintoisen vaihteluna.