torstai 7. kesäkuuta 2012

WestHouse Cup, kausi avattu...

Aika mennä mukaan WHC:iin kun LYS-todistus on saatu ja oltiin vajaalla miehistöllä treenejä varten. Tuuli lounaasta; yllättävän epästabiilia 16 solmua. Kakkosrata, eli strekkistartti, pitkähkö kryssi-lenssi ja slööraten maaliin. Sekä Blux että Hilja näyttivät olevan tulokkaasta kovin kiinnostuneita ennen starttia. Mutta ei auta; haluamme leenpuolen lähdön vapaissa ja sen myös saamme. Kryssillä emme saa venettä heti kulkemaan niin kuin pitäisi, mutta puolenvälin jälkeen onnistuu. Toki vajaa puntti laidalla myös tuntuu. Tässä kelissä Hilja perinteisesti kulkee hyvin ja korkealle, mutta rako kasvaa kuitenkin. Lenssille parin minuutin johdossa ja ylös nousee Heavy-spinnu; emme halua riskeerata viikonloppua. Tuulen keventyessä 10 knotsiin annettiin vähän tasoitusta tuolla valinnalla.
Maalissa kuitenkin sen verran edessä että riittää voittoon. Pieni myrskyvaroitus erityisesti Hiljalle ja Bluxille ;) Täydelliset tulokset löytyvät täältä:

3 kommenttia:

Petri kirjoitti...

Voisit Kimmo tuon tracki-kuvan sijaan tehdä jotain hyödyllistä ja uppia sen gpx-tiedoston h-vene.nettiin ;) tai lähettää mulle niin mä laitan sen esille. Ainakin Blux harrastaa sitä ja sitä myöten saisi hieman paremmin vertailukohtaa veneitten reitinvalinnoista.

Mikko kirjoitti...

Viime vuonna laitteltiin niitä sinne jonkun kerran, nyt ei olla vielä päästy niin pitkälle. Mutta eiköhän niitä sinne saada. Toisaalta tuo track-kuva on mielestäni aika siisti...

Kimmo L kirjoitti...

Toi reitinvalintajuttu on nyt ainakin meidän osalta vähän niin ja näin näissä WHC:ssä. Tuossa trackissa vasta kaksi vikaa vendaa heitettiin shiftien mukaan; sitä ennen ajettiin puhtaasti yrittämällä saada vene kulkemaan niin kuin pitäisi.

Kisoissa sitten tietysti toinen juttu. Proffalle panin viestiä; katsotaan mitä saadaan aikaiseksi.