torstai 6. syyskuuta 2012

WHC 11/12

Kauden toiseksi viimeinen keskiviikkokisa vuorossa. Luvattu reilua tuulta joka tosin pitäisi illan aikana heikentyä. Ja kun suunta länsi/luoteesta niin sisällä vielä hiljaisempaa. Keulaan heavy ykkönen ja spinnuksi pieni osarikiheavy. Isollakin spinnulla olisi hyvin mennyt, mutta mitä sitä turhaan priimaa kalustoa rasittamaan...

Yrityksenä ottaa leestä vapaista spinnustartti, mutta minuutin kohdalla tulee täydellinen reikä ja jäämme linjasta reilusti. Spinnu kuitenkin vetää ja kiihdytyksen jälkeen vain Hilja on edellä. Mutta on siellä sitten Melkille asti...Toiselta vihreältä kun spinnu nousee uudestaan, otamme pari jiippiä jotta saamme separaation Hiljaan. Pääsemme sivulle mutta emme kunnolla eteen. Melkin kapeikkoon tullessa otamme nopealla "ilmaveivillä" etukautta sisäpaikan. Kisa puolessa välissä ja nyt pitäisi sitten kuroa tarpeeksi eroa Hiljaan, sekä myös Bluxiin, joka on tullut lenssin hyvin ja on aivan liian lähellä.

Kryssille käännyttäessä tuuli reilut 20 solmua ja ajoittain vähän liikaa kangasta mastossa, mutta reijissä on sitten poweria tarpeeksi. Meillä bändi powerhengaa jotta saataisiin Hilja putoamaan taakse ja leehen. Vastineeksi kuulemma Hiljan bändi ojenteli olutölkkejä ojennetuille käsille. Hemmetti, tuohan on laitonta painolastin siirtelyä. Emme kuitenkaan vielä tällä kertaa protestoineet ;)

Ajamme hetken stybiksellä, joka osoittautuu virheeksi kun joudumme laskemaan Rönnbuskenin kiven kiertämiseksi. Sitten pamahtaa inhaulerin taljasta yksi ploki päreiksi. Se niistä höjdeistä ja tuulen keventyessä myös powerista. Vehkasaaren vihreältä taas kryssille ja Hilja vain 1 1/2 minuuttia perässä. Jostain pitää saada minuutti lisää sekä Hiljaan että Bluxiin. Otamme pitkän stybiksen ja vasemman kautta sisään. Tosin oikealta maaliin kun välttelemme Brändholmin leetä.

Lopulta tiukkaa, löysimme kuitenkin sen lisäminuutin ja ero Hiljaan 9 sekuntia ja Bluxiin 11... Täydelliset tulokset löytyvät täältä: 

Ei kommentteja: