sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

ORCi Worlds 2013 in Ancona, Italy


Going strong; peräti 106 venettä mukana, jaettuna tasan (vain) kahteen luokkaan. Suomen lippua kantamassa Jani Lehden bändi; vuokrattuaan Gp42:sen Airiksen. Vaihtelevaa keliä, ja avomeri-kisa ilmeisesti kaikkein haasteellisin. Ison, eli A-luokan voittaa TP 52 Hurakan; Airis powered by Audi löytyy sijalta 34. Ja Airiksen kommentit kisoista löytyvät täältä:

B-luokassa tittelin uusii NM 38S Scugnizza osoittaen että viimevuotinen ei ollut vain mittaluvusta johtuva onnenkantamoinen. Kakkosena Melgeseistä tuttu kova Italialaistiimi UkaUka Racing (veneenä Comet 38). Kun katselee tuloslistoja niin kärki kilpailijoiden taso on ollut ilmeisen superkova. Erityisesti B-luokassa myös hyvinkin erityyyppiset veneet ovat pärjänneet. Kannattaa  myös katsoa ja kuunnella Jason Kerin kommentit ORC-säännön nykytilasta...

Kuvia ja paljon muuta löytyy täältä... ja suoraan täydellisiin tuloksiin voi mennä tästä....

1 kommentti:

Petri kirjoitti...

Autotalolla jotain mennyt rikkipoikki, vikalta päivältä pelkkää DNC:tä, raportointia odotellessa.

Ehkä jossain määrin maininnan arvoista lienee se että Enfant Terrible oli kolmosena, TP52:lla joka ilmeisesti tuli pajalta juuri ennen kisoja ja käsittääkseni tiimi ehti purjehtia sillä kerran tai kaksi ennen kisoja. Mutta proo-miehet onkin sellaisia.