keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

WestHouse Cup 1/2013

Aika pienelle irroitteluharjoitukselle ennen Suursaarta. Mukana 6 bändiläistä joista yksi vieraileva viime kesäinen supergastimme joka raskauden takia ilmoitti vetelevänsä vain köysiä joissa ei ole veto päällä....

Viitosrata joka tarkoittaa pari rundia itse lahdella. Tuuli erittäin kevyttä ja me pähkäilemme Windseekerin ja Light-genoan välillä. Sen verran sitten tuulta että light nousee.  Startti tuollainen stybiksen strekki ja tarkoituksena yrittää yläpojulta mutta välttää sitä jos siellä liikaa porukkaa. Lopulta saamme melkein nappistarttin hyvällä vauhdilla lähes keskeltä linjaa ja pääsemme heti irti. Loppu sitten tasaista eron kasvatusta. Paitsi että toisen kierroksen loppusuoralla alkaa tapahtua.

Jostain, eli ei mistään, tulee 90 astetta kääntyvä sutari jossa tuuli nousee parhaimmillaan 18 knotsiin. Ja arvaattte varmaan tuleeko se meille ensin. Takana tullaan kokka kohisten ja me virittelemme pläkässä spinnua.  Lopulta sentään maalissa ekana, mutta takaa tulee hienosti Tai-Tai (Inferno 33) ja X2 (X-332), jotka uuden tuulenkin avulla vetävät tasoituksissa puhtaasti ohi. No, yhdeksi tavoitteeksi oli asetettu että näytetään sen verran peräpeiliä että Blux ja kumppanit eivät ylpisty liikaa. Se tavoite sentään saavutettiin... Tulokset löytyvät täältä:

Ei kommentteja: