lauantai 7. syyskuuta 2013

Henri Lloyd Race 2013

Kesän vain jatkuessa vuorossa perinteinen Henkka Lloyd. Bändistä vain keula on poissa (jossain jenkeissä NYYC:in ClubSwan 42 kisassa) ja tilalla veneen kunnossapidosta vastaava Juha "the MacGyver". Ratana C-rata eli viime vuonna luvatun ratojen vaihtoehtojen lisäämisen tulos on vain että myös tuo LYS-rata otettiin vaihtoehdoksi. Tuuli lähtöhetkellä lähes nollassa, luvassa stybiksen strekki. Starttimme pilaa täydellisesti linjalla slööraava Kind Of Magic (IMX-38) joka vielä kaiken lisäksi protestikäsittelyssä selittelee täysin selvää tilannetta. Tuloksena heille tietysti DSQ, mutta mitä se meitä enää auttaa....

Mutta menoksi. Code ylös ja saamme koko porukan takana pikkuhiljaa veneen vauhtiin ja koko klungasta leestä ohi. Vain Nissan tulee mukana, mutta heillä ei näytä Code toimivan ihan yhtä hyvin. Harmajalle päästyämme tuuli pikkuhiljaa herää ja käy kohtuuselväksi että kun koko takajoukko on vain pari minuuttia perässä niin vaikeata tulee olemaan raon kasvattaminen tarpeeksi suureksi nyt 14 solmuun kasvaneessa tuulessa.

Rysäkarille lähtiessämme saamme kuitattua edelle päässeen Nissanin takaisin taakse. Codella matkaan ja Rysäkarilla olemme vielä fleetin kärjessä. Nopeasti kryssillä Kytölle kuitenkin sekä Nicole4 (X-41) ja Nissan (Sinergia 40) pääsevät edelle. Kytön jälkeiseltä vihreältä pojulta sitten lenssille ja selväksi käy että takana keskiklunga on liian lähellä. Spinnuttelu maaliin, jossa Melkin pohjoispuolelle tullaan haipakkaa tiukkaa slööriä.

Hieno ilma, lopulta kunnon tuuli, mutta tulos vaatimaton 5/9. Täydelliset tulokset löytyvät täältä:


Ei kommentteja: