sunnuntai 10. elokuuta 2014

ORC Worlds 2014, ohi on...Saksan Kielissä oli peräti 151 venettä ja fleetti oli jaettu kolmeen luokkaan. Kelit pääosin hyvin kevyttä ja siten haasteelliset olosuhteet.

Isoimmassa voiton vei (taas kerran) Italian Enfant Terrible, tällä kertaa alla oli TP 52. Suomessahan kaverit veivät voiton modatulla Farr 40 OD:llä. Mutta erittäin hyvin pärjäsivät Landmark 43:set sekä Swan 45 OD:t joita molempia on totuttu pitämään vaikeina veneinä ORC:ssä. Mutta kun katsoo vaikka Copa Del Reyn tuloksia niin ison ORC:in 4 ensimmäistä on Swan 45:sia. Eli näyttäisi että tuo vanha OD luokka on löytänyt uuden kodin. Tehnee hyvää jälleenmyyntiarvoille...

B-luokassa voitto meni naapuriin, eli Viron Jaag Jögin X-41 "Forte" veti hienon sarjan ja pystyi jättämään vikan lähdön väliin. Jani Lehden Audi Quattro oli 14. ja Martin Estlanderin Xini Freedom 23.

Pienin eli C-luokka oli lukumääräisesti suurin ja voitto meni Italialaiselle M-37 veneelle "Low Noise"; myös he pystyivät seuraamaan vikaa lähtöä rannalta. Ruotsalainen modattu First 36.7 oli toinen. Suomen Audi Gekko oli 15. ja Kind of Magic 42.

Täydelliset tulokset löytyvät täältä...

Ei kommentteja: