tiistai 9. kesäkuuta 2015

WBRTB 2015

Hemmetti kun siviilityö vie liikaa aikaa....

No, kevään ekaan kisaan lähdemme odottavin mielin. Uusi luokkajako perustuu CDL-lukuun jolla veneet jaotellaan luokkiin kryssivauhdin mukaan. Ja BC menee (just) kakkosluokkaan. Mutta tuossa kakkosessa olemme sitten selvästi nopeimpia (ainakin luvun perusteella) joten uusia haasteita ja toisaalta  mahdollisuuksia on edessä.

Eka startti. Meinaamme mennä väkisin yli toisen Audin painostuksesta, dippaamme viime hetkellä ja OK.  Lähtö semi-OK, mutta Audit kyllä ainakin edellä tasoituksissa.

Toinen lähtö. Startti ei hyvä ja Bianco saa meidät heivattua pabikselle heti lähdön perään. Rytmiä ei löydy koko aikana ja kun lopussa tuuli tulee perästä niin selvää on että perästä noustaan ohi.

Kolmanteen lähtöön valmistautuessa käy selväksi että emme ehdi vetää lähtöä läpi siten että keulagastimme ehtii koneeseen takaisin Hollantiin, joten on pakko jättää väliin ja lähteä pois.

Ja tuloksista sitten vielä selviää että eka lähtömme on myös OCS joten meni niin sanotusti penkin alle. No, elämä on joskus kovaa...
Ei kommentteja: